DE TRE METODER


BIYUNMETODEN

Biyun Metoden bygger på et helhedssyn, og er en medicinsk Qigong form, som er baseret på en forståelse af mennesket som en del af naturen. Biyunmetoden er udviklet af Fan Xiulan, som er en anerkendt Mester i både Sverig & Kina.

Metoden er både forebyggende og helbredende og skaber forøget fysisk og psykisk velvære. Gennem det naturlige åndedræt stimulerer den immunforsvaret og styrker muskler, sener, led, knogler og nervesystem. Den genopretter kroppens ubalancer og forebygger sygdomme. Træningen er et kraftfuldt redskab til at modvirke og helbrede stresstilstande og regelmæssig træning udrenser og genopbygger kroppen på et dybere plan.

Yi Jin Jing & Baduanjin

Yijinjing & Baduanjin er begge kraftfulde & styrkende metoder, som stammer helt tilbage til det gamle Shaolinkloster. Metoderne bruges den dag idag til træne træne stor styke & udholdenhed.Udvikle fokus & sikre en høj grad af koncentration. 

Metoderne bruges også til at afhjælpe og genskabe balancen for mange stressede kinesere. 

Træner du disse dynamiske & kraftfulde metoder udvikler du:

Koncentration & klarhed

Smidige led & stærke muskler

Sikre vægttab

Følelsesmæssig balance & roDUFT QIGONG

Duft Qigong er en helt særlig metode, som er meget forskelig fra de andre metoder. Metoden var længe en dyb hemmelighed blandt munkene, men blev offentligt i 1988 & siden dag flittigt brugt i Kina. Den er meget kraftfuld & du kan på forholdvis kort tid opnå store helseeffekter. Metoden består af 15 underfundige bevægelser, og som banvnet antyder kan du opleve difte under din træning. Øvelserne arbejder blidt med din rygsøjl, er ikke anstrengende og er anvendelig for stort set all. 

OBS!
Qigong er din personlige rejse til sundhed,klarhed & udholdenhed


Når du arbejder med Qigong åbner du for meget meget mere af dig. 

Sidste nyt

Som noget nyt kan du nu få personlig træning, så du fastholder din motivation & når dit mål.Kontakt mig

45 26.30.67.71

Copyright © All Rights Reserved