GODT AT VIDE


QIGONG I VORES TID

Vi lever i en tidsalder med lynhurtige forandringer og krav om effektivitet og tårnhøje præstationer på alle fronter. Derfor har det aldrig været mere væsentligt at vi kan stå fast i stormvejret. At vi kan bevare roen indeni uanset hvordan verden & kaos ser ud omkring os.

Qigong har alt du behøver for at STÅ HELT FAST og samtidig bevæge dig med de forandringer som e moderne liv byder på.

Qigong består helt enkelt af tre hovedelementer:


Krop – På det fysiske plan består Qigong af nogle bløde, dansende bevægelser som er designet til at stimulerer vores medianbaner & akupunkturpunkter som er forbundet med dine organer.Bevægelserne er designet til at få dit blodt, dit ilt & din qi til at flyde frit i din krop & opløse spændiger i dine led, muskler & ikke mindst dit bindevæv.


Vejrtrækning – Qigong kombinerer i nogle af metoderne bevægelserne med særlige vejrtrækningsteknikker, som understøtter og aktiverer din krop. Kombinatiionen af bevægelserne og vejrtrækningen fungerer som en kraftfuld metode til at forbinde dit sind til at være i NUET & styrker effektivt dit mentale fokus & koncentration. 


Sind – Til hver enkel bevægelse er der tilknyttet et organ, en følelse & en særlig visualisering til at styrke effekter. "where you focus goes energy flows"

Dette gør Qigong til en dynamisk meditation, som på trods af sine blide bevægelser er meget kraftfulde & transformerende.QIGONG FOR DIT HELBRED

Hvad er det præcis Qigong gør for din krop & dit sind. Qigong bygger på TKM som tager udgangspunkt i helhedsprincippet og som tænker krop & følelser som uafhængige størrelser. Derfor når du træner Qigong arbejder du ikke blot med din fysiske krop men i særdeleshed også med dine følelser,både de erkendte og ikke erkendte. Blidt bliver de opløst og falder på plads. Hvert organ er forbundet med følelse. Som fx. din lever som er forbundet med følelsen vrede som med Qigong bliver transformeret til entusiasme.Umiddelbart giver det god mening hvis du tænker på den energi der ligger i vreden & forestil dig så den samme energi som entusiasme. Det er det Qigong 

Fem fantastiske fordele ved Qigong:

  1. Øger produktionen af serotin & dopamin og sænker niveauet af stresshormonet Cortisol.
  2. Styrker din krebsløb & harmoniserer dit blodtryk uanet om det er for højt eller for lavt.
  3. Skånsomt vægttab & styrker din kondition
  4. Styrker din fordøjelse ved fysiske øvelser & vejrtrækning.
  5. Styrker din koncentration,& beroliger effektivt et bekymret & uroligt sind.


Bonus !! Når du træner Qigong forynger du din krop. Qigong påvirker dine hormoner så der er ingen tid at spilde.


Hvad siger videnskaben 

Qigong er efterhånden veldokumenteret også i Vesten.

Qigong har været brugt med succes i østen gennem de sidste 3000 år og bliver den dag i dag også brugt aktivt i det kinesiske sundhedssystem. 

Hvis du er som jeg & godt kan lide at kende lidt mere til noget du ikke ved hvad er, har jeg samlet nogle links til dig her som du kan læse & blive både klogere & inspireret. God læselyst til dig.

https://www.qigonginstitute.org/

http://healthqigong.org/index.php

https://chicenter.com/


Qigong er din personlige rejse til sundhed,klarhed & udholdenhed


Når du arbejder med Qigong åbner du for meget meget mere af dig. 

Sidste nyt

Som noget nyt kan du nu få personlig træning, så du fastholder din motivation & når dit mål.

Tilmelding åbner 10 februar

Vil du skrives op til mit nyhedsbrev får du automatisk adgang til Earlybird priser og gratis øvelser.

Kontakt mig

45 26.30.67.71

Copyright © All Rights Reserved