Loading...

 

 

QigongPower for min sundhed, energi & styrk 

Mit navn er Tine jeg er 51 år & bor i Århus sammen med min dejlige familie. Oprindelig er jeg uddannet arkitekt & har idag min egen tegnestue også har jeg QigongPower, mit hjertebarn og min missionsprojekt for at gøre det sjovere, mindre stresset at være menneske i verden.

Det lyder måske af store ord, men jeg kender kun alt for godt baggsiden af at ville det hele og gerne på samme tid.

Jeg kender prisen for ikke at vælge sig selv, og storme afsted med 180 kmt uden at se sig til siden eller fylde energi på.

For 12 år sien mødte jeg muren, og måtte sande at min energi var brugt op og at jeg ikke længere kunne køre i mit sædvanlige overskudsagtige høje tempo. Jeg havde hjertebanken, panikangst & var helt sikker på at katatrofen lurede ige om hjørnet. Men det aller allerværste for mig personligt var, at jeg havde mistet troen på min styrke, og det var skræmmende og lammede mig totalt.

Efter at have prøvet mange forskellige ting for at slippe mit Stressfængsel" mødte jeg Qigong og det startede en rejse som jeg aldrig havde drømt om.

Her 12 år senere har jeg svært ved at genkalde mig følelesen af panik & dyb træthed, og ved dybt dybt nede at jeg har fundet en metode som styrker mig mentalt, fysisk & spirituelt.

Jeg er snart 52 år er frisk og rørig fysisk & mentalt.  Jeg vågner med mod på livet & ved med sikkerhed , at jeg har adgang til teknikker som skaber grundlaget for min fortsatte sundhed, energi & livsglæde.

Qigong styrker min sundhed & flow i livet

Jeg opdagede jeg Qigong ved en tilfældighed, da jeg stod i en boghandlen i afdelingen for selvhjælp og desperat ledte efter en løsning på min stress & panikangst.

Qigong har siden den dag været det som skaber ro, velvære & styrker mit liv i retning mod det jeg drømmer om,- at være et skabende menneske. Siden den dag har jeg været i bevægelse mod min drøm & sidder i skrivende stund & finpudser endnu et onlinekursus i QigongPower.

  

 

Qigongpower for altid

Det er mit store ønske med QigongPower at også du får chancen for at opleve, at det som du måtte gå og tumle med kan opløses og erstattes af livsglæde og overskud.

Døjer du med småsmerter, stress eller bekymringer, kan du med disse magiske bevægelser skabe store forandringer. Skabe en dyb transformation som giver dig overskud, livsglæde og helt nye dimensioner i livet.

Det er mit største ønske at kunne vise dig at det er muligt at ændre og påvirke vores nuværende tilstand til noget andet.

At små blide bevægelser, kan ændre alt.

 

Kreativiteten som drivkraften i mit liv

Til daglig arbejder jeg som arkitekt, men har altid været passioneret omkring, hvordan vi optimerer vores liv.

Det er min mission at bidrage til at skabe mere livsglæde & sundhed i dit liv. 

Med QigongPower ønsker jeg for dig at du kan slippe alt det som begrænser dig så du også får adgang til det sprudlende, glade  og legende menneske du er.

At jeg kan bidrage til at gøre dit liv smukkere, rigere og fyldt med livsglæde.

  

 

Kreativitet, Qigong & mit daglige liv

Jeg er egentlig arkitekt og arbejder med kreativiteten til daglig. Men har altid altid været tiltrukket af, hvordan vi kan leve vores liv så optimalt som muligt.

Med Qigong har jeg fundet en fantastisk kombination af min interesse for det åndelige, samt en måde at vedligeholde mit fysiske legme og mentale balance i en foranderlig verden.

Jeg har fortsat min rejse med Qigong i nu over 12 år, har uddannet mig som instruktør og forundres til stadighed over denne magiske metode.

Forundres til stadighed over disse enkle, bløde bevægelser med så uendelig stor indflydelse på både vores fysiske krop  og vores psykiske velvære og overskud. 

 

 

Kærligst Tine